Lokalne vesti

Prioritet lokalna strategija za mlade

Kancelarija za mlade u Požarevcu ove godine ostvarila je dva bitna cilja koji se tiču donošenja lokalne strategije za mlade i potpisivanja sporazuma sa organizacijom USAID, kaže koordinator kancelarije Davorka Mitrović.

Ona je pozvala mlade da se prijave za edukaciju koja će se sprovoditi u kancelariji, a koja se tiče pisanja biznis blanova, apliciranja za start ap kredite i konkurisanja kod fondova EU.

Prioritet kancelarije u 2011. je realizacija lokalne strategije i poboljšanje položaja mladih  u Požarevcu, kaže Mitrović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend