Lokalne vesti

Pritvor zbog nepoštovanja samoizolacije

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Požarevcu je na predlog Osnvonog javnog tužilaštva Požarevac okrivljenom R.M. (60) iz Žabara odredio pritvor od 30 dana zbog krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Okrivljeni je prekršio naredbu samoizolacije, koja mu je izrečena dana 14. marta kada je vraćajući se iz Austrije ušao u Srbiju, na taj način što je prilikom kontrole od strane policijskih službenika Policiske uprave Кragujevac zatečen kako se vozi u svom putničkom automobilu po Кragujevcu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend