Lokalne vesti

Priveden zbog krađe automobila i pljački

Požarevačka policija je nakon prijave požarevljanina da mu je u Moravskoj ulici u Požarevcu oko 13 časova, oduzeto vozilo marke “reno espejs” parkirano u ovoj ulici, organizovala potragu i izvršila blokadu grada.

Nakon pola sata policija je uočila vozilo na putu prema mestu Batovac. Vozač ukradenog auta oglušio se o narebdu policije da zaustavi vizilo i nastavio u istom pravcu, gde je od strane druge patrole zaustavljen.

Požarevačka policja je odredila zadržavanje Gianniu J. (29) iz Požarevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i teške krađe.

Policija sumnja da je navedeno vozilo francuskih registarskih tablica osumnjičeni ukrao uz upotrebu originalnog ključa koji je oduzeo iz porodične kuće oštećenog vlasnika vozila u koju je provalio pre nedelju dana, gde je oduzeo i jedan TV koji je policija pronašla i vratila vasniku.

Požarevačka policija sumnja i da je uhapšeni izvršio više krivičnih dela teških krađa na teritoriji Grada Požarevca kao i pljačku poslovnog prostrora "SBB" kada je iz prostorija ove firme ukradena kasa sa 360.000 dinara.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji osnovnog suda u Požarevcu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend