Lokalne vesti

Priznanje Joci Zakonu

Najviše priznanje Crvenog krsta danas je u Požarevcu posthumno dodeljeno Jovanu Trifunoviću „Joci Zakonu“.

Trifunović koji je preminuo pre više od dve decenije bio je starešina izviđača pri Crvenom krstu, a mnoge generacije u ovom kraju ga pamte kao humanistu koji je organizovao brojne akcije u Požarevcu i okolini.

Priznanje, zlatni znak Crvenog krsta Trifunovićevoj supruzi je uručio gradonačelnik Miodrag Milosavljević koji je rekao da Joca Zakon zaslužuje da se nađe među Požarevljanima koji su ostavili dubok trag u životu grada.

Terencima izviđačima i članovima Crvenog krsta danas su dodeljena priznanja za postignute rezultate u ostvarivanju humanitarnih zadataka.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend