Lokalne vesti

Prodaje se deo imovine Godomina

Deo imovine poljoprivrednog kombinata Godomin, stečaju, biće prodat kako bi radnicima bile isplaćene zarade koje nisu primili dve godine, saopštio je gradonačelnik Smedereva Predrag Umičević.

On je novinarima kazao da je na sastanku s poverenikom stečajnog upravnika Sašom Aleksićem, gradskim javnim pravobraniocem Milenom Nisev i predstavnikom Agencije za privatizaciju Sinišom Aleksićem dogovoreno da deo nekretnina u katastarskoj opštini Osipaonica, koja je u suvlasništvu države i kombinata Godomin, bude prodat

Gradonačelnik je kazao da je razmatrana i mogućnost da se po isplati preostalih zarada bivši radnici organizuju u odgovarajuću zadrugu kako bi udruživanjem sredstava kupili iz stečajne mase određene parcele na kojima bi organizovali proizvodnju. U tom slučaju bi gradska uprava, preko svojih fondova, omogućila dodatna sredstva za kupovinu opreme za proizvodnju, kazao je on.    

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend