Lokalne vesti

Projekat prekogranične saradnje Srbija-Rumunija

Jedna od aktivnosti na projektu bila je „Zajedničke vežbe, kao ključna odgovornosti u vanrednim situacijama“. Dobrovoljno vatrogasno društvo „Golubac“, i članovi projektnog tima prisustvovali su trodnevnim vežbama koje su održane u Rumuniji (Moldova Noua) u periodu od 18-20. juna 2019. godine.

DVD Golubac se upoznao sa radom vatrogasnih društava Moldove Nove, sa njihovom organizacijom rada, a predstavljeni su im i vozila i oprema. Naše DVD će u septembru, zajedno sa članovima projektnog tima organizovati isti događaj u Golupcu, gde će partnerima pokazati svoja vozila i opremu nabavljenu tokom projekta, i demonstriraće pokazne vežbe.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend