Lokalne vesti

Promovisan Volkswagen Up

Novi model Volkswagenovog vozila pod nazivom Up! promovisan je u četvrtak u centru Požarevca.

Cena ovog modela je 7999 evra. Snaga motora od 1000 kubika , fabrička navigacija, multimedijalni priključak, fabrička muzika, samo su neke od karakteristika volkswagenovog “Odličnog malog“.

Građanima se ukazala mogućnost da isprobaju i neki od modela, kaže za Boom 93 savetnik za prodaju Ninoslav Janković iz Autocentra NR.

“Mi smo tu da kao savetnici za prodaju pomognemo građanima  i da se  zajedno sa njima provozamo po gradu. To je najbolji način da se uvere u prednosti ovih automobila. Jedini uslov za vožnju je naravno posedovanje vozačke dozvole’’ dodaje Janković.

U zavisnosti od mogućnosti i potreba, na raspolaganju će biti tri verzije: „take up!“ je osnovna, „move up!“ komforna i „high up!“ verzija sa najbogatijom opremom. Povodom uvođenja na tržište biće ponuđene i dve oplemenjene, jedinstvene verzije: „up! black“ i „up! white“ će se ga proizvoditi i sa petoro vrata kažu iz Autocentra NR.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend