Lokalne vesti

Proširuje se deo zabelskog puta

Počeli su radovi na proširenju dela zabelskog puta u dužini 2,5 kilometra od Požarevca do raskrsnice sa magistralnim putem Beograd - Veliko Gradište.

Saobraćajnica će biti proširena za 1 metar i uradiće se potpuno nov sloj asfalta debljine 12 centimetara, kaže direktor PZP-a Milorad Bakalović.

Rok za završetak radova je 15.novembar. Saobraćajnica će sve vreme biti otvorena za saobraćaj, izuzev 3-4 dana kada će se postavljati nov asfalt, kaže on.

Posao vredi 36 miliona dinara, a investitor su Putevi Srbije.

Druga investicija koja se radi u ovom delu grada je fekalna kanalizacija u delu zabelskog puta od Zmaj Jovine do Partizanske ulice. Dužina je 400 metara, opredeljena sredstva iz budžeta  4,5 miliona dinara, a ugovorena vrednost 3 miliona.

Na pitanje novinara kada je rok za završetak radova, direktor Direkcije za izgradnju Miodrag Stojković rekao je da će biti okončani do kraja naredne nedelje. Nakon toga se rade priključci za indivudalne korisnike, rekao je on.   

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend