Lokalne vesti

Proslava Nove godine

U Požarevcu je Nova godina dočekana na Starom korzou, po restoranima, kafeima, diskotekama i klubovima.

U ulici Stari korzo okupilo se par stotina građana koje je sa bine zabavljala pevačica Maja Nikolić. Okupljenima je u ponoć Novu 2011.godinu čestitala zamenica gradonačelnika Vukica Vasić.

"Poželela sam zdravlja, sreće, uspeha za porodicu i decu. Takođe, da svi više radimo u 2011.godini kako bi zajednički doprineli da grad bude lepši i bude mesto u kojem ćemo svi poželeti da živimo".

 Direktor Turističke organizacije Dejan Savić kaže da je zadovoljan nastupom Maje Nikolić i odzivom građana s obzirom na hladno vreme.

Organizacija dočeka, prateći događaji i rasveta grad su koštali oko milion i po dinara, kaže Savić i dodaje da će u zavisnosti od ekonomskih prilika biti razmotreno način i na koji će doček biti organizovan naredne godine.

Predstavnici grada u novogodišnjoj noći obišli su dežurne u zdravstvenim, policijskim i vojnim ustanovama

U hitnoj pomoći nije bilo više intervencija nego prethodnih novogodišnjih noći, a veći broj  poziva zabeležen je u naredna dva dana

Državne institucije i javna preduzeća juče, 3.januara nisu radili, kao i veći broj trgovina u gradu. Novi produženi praznični vikend očekuje nas od petka 7.januara kada se proslavlja Božić.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend