Lokalne vesti

Protesti zbog pokupljenja goriva i u Požarevcu

U petak, 8. juna, širom Srbije biće održani se protesti povodom novog poskupljenja goriva. Protesti su najavljeni i u Požarevcu, a pozivi na blokadu puteva šire se društvenim mrežama.

 

U Požarevcu blokada se najavljuje na mostu preko Velike Morave u petak, u popodnevnim časovima.

Novo poskupljenje goriva, gde će za litar benzina sada biti potrebno da se izdvoji 152, a za litar evrodizela čak 162 dinara, navelo je vozače širom Srbije da u petak, 8. juna od 17 časova blokiraju puteve ili ulice gradova širom zemlje.

 

Protesti bi trebalo da traju tačno sat vremena, između 17 i 18 časova, a vozači se preko društvenih mreža pozivaju da u znak negodovanja zaustave svoj auto gde god da se nađu i time iskažu neslaganje sa poskupljenjem.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend