Lokalne vesti

Prskanje protiv komaraca 17. maja

U Opštini Žabari 17. maja biće sprovedena akcija suzbijanja komaraca na teritoriji opštine za prolećni tretman u 2018. godini.

Suzbijanje komaraca biće izvedena sa zemlje, na otvorenim porvšinama, sredstvima, koji su bezopasni za ljude i životnu sredinu tako da nikakve posebne mere predostrožnosti građanstva neće biti potrebne, i to sledećim vrstama tretmana: Larvicidni biološki tretman sa zemlje i adulticidni hemijski tretman odraslih formi sa zemlje.  Upozoravaju se pčelari da budu u pripravnosti, jer preparati koji se primenjuju mogu nepovoljno delovati na pčele. 

U Požarevcu još nema zvaničnih informacija da li je okončana javna nabavka za prskanje protiv komaraca, a ni kada će tretman biti urađen.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend