Lokalne vesti

Prvi Homoljski sajam ženskog preduzetništva

U organizaciji Udruženja žena “Homoljke” Žagubica i uz podršku lokalne samouprave opštine Žagubica, u subotu, 14. decembra, biće održan prvi „Homoljski sajam ženskog preduzetnistva“, u prostorijama Doma kulture u Žagubici, sa početkom u 16 časova.

Posetioci sajma imaće prilike da se upoznaju sa načinom izrade ručnih radova domaće radinosti i auktonim proizvodima i jelima iz Homolja. 

“Prvi Homoljski sajam ženskog preduzetnistva” otpočeće uvodnim obraćanjem predsednice udruženja Milosave Grozdić, zatim sledi prezentacija ručnih radova, a imaćete prilike da degustirate i jela pripremljena po najstarijim receptima sa područja Homolja. U kulturno zabavnom programu učestvovaće frulaši, harmonikaši, a imaćete prilike da čujete i pesme koje su se nekada pevale na mobama. Sajam će biti  humanitarnog karaktera.

Organizatori prvog Homoljskog sajma ženskog preduzetništva imaju za cilj promociju starih vrednosti i ocuvanje starog zanata, sa daljom tendencijom rasta broja učesnika iz cele Srbije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend