Lokalne vesti

Prvo mesto Turističkoj organizaciji Požarevac

Na 12. izložbi Turističke organizacije Leskovac požarevačka turistička organizacija osvojila je dva vredna priznanja.

U Leskovačkom kulturnom centru, 14. novembra, otvorena je izložba zanimljivosti u vidu suvenira iz Srbije, Slovenije i Bugarske.

Na 12. izložbi Turističke organizacije Leskovac predstavljeni su suveniri i turističke publikacije iz zemlje i inostranstva. U leskovačkom kulturnom centru okupilo se 40 izlagača, među kojima je učestvovala i Turistička organizacija Grada Požarevca.

Budući da je ova manifestacija takmičarskog karaktera, Turistička organizacija Požarevca osvojila je dva vredna priznanja. U kategoriji najoriginalniji eksponat, osvojila je prvo mesto za stonu lampu, a u kategoriji višelisna turistička publikacija do 50 strana – drugo mesto, za publikaciju „Crkve i manastiri požarevačkog kraja“.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend