Lokalne vesti

Putari spremni

Služba za zimsko održavanje spremna je za obilnije padavine i puteve u gradu održavaće po prioritetima, kaže Zoran Perić iz Direkcije za izgradnju

Za zimsko održavanje u gradskom budžetu je obezbeđeno oko 17 miliona dinara, što je na nivou utrošenih sredstava u prošloj sezoni.

„U potpunosti smo pripremljeni za održavanje ulica i puteva. Sve ulice biće očišćene na vreme, ali po prioritetima. Prvi prioritet je Čede Vasovića, Tabačka čaršija, Bože Dimitrijevića, PP odred i sve ulice ka Domu zdravlja i bolnici", rekao je Perić.

Preduzeće za puteve u slučaju potrebe može da stavi na raspolaganje 11 vozila za čišćenje saobraćajnica, navodi Perić.

U prošloj sezoni za održavanje je u budžetu utrošeno 17,5 miliona, 2008. na 2009. 14 miliona, a godinu dana ranije svega 4,5 miliona dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend