Lokalne vesti

Putevi prohodni, probleme prave vozači koji kreću na put sa letnjim gumama

Sneg na teritoriji grada Požarevca pada neprestano već dva dana.

Iz Preduzeća za puteve Požarevac za Boom93 kažu da su svi putevi prohodni, ali je saobraćaj usporen. Iz PZP-a navode da su sve ekipe na terenu i da se sneg sa kolovoza stalno uklanja.

Tokom noći bilo je problema sa nesavesnim vozačima koji su na put krenuli sa letnjim gumama, pa su ekipe PZP-a bile primorane da intervenišu kako bi pomogli tim vozačima.

Prema podacima JP „Putevi Srbije“  na najopterećenijim putnim pravcima I prioriteta/A kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji , Bačke, Beograda, Ivanjice, Kolubare, Kosova, Kragujevca, Kruševca, Niša, Novog Pazara, Pančeva, Požarevca, Požege, Subotice, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara, Zrenjanina. Preporučuje se oprezna vožnja! Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Prema prognozi RHMZ-a tokom dana očekuje se dodatne snežne padavine od 10 do 20 cm. Za teritoriju Braničevskog okruga i dalje je na snazi narandžasti metoalarm.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar