Lokalne vesti

Radna akcija Udruženja penzionera

Udruženje penzionera opštine Žagubica sprovelo je prolećnu radnu akciju koja je po rečima Stanije Ognjanović, predsednika ovog udruženja,jedna od najuspešnijih do sada.

U akciji je učestvovalo 11 penzionera, uglavnom članova Udruženja, koji su posadili 200 ruža duž Homoljske ulice. Pored toga organizovane su i aktivnosti kresanja granja, šiblja, košenje trave i uređenje prostora ispred i pored zgrade udruženja.

Veoma dobra saradnja i meštana i preduzetnika opštine Žagubica i javnih ustanova a posebno lokalnog rukovodstva doprinela je da se aktivnosti uspešno privedu kraju, što su potvrdili i učesnici, sami penzioneri.

Neumorni i gotovo uvek aktivni, najstariji žitelji opštine, članovi Udruženja penzionera žagubičke opštine, akcije ovakvog tipa sprovodiće i nadalje, a sve u cilju lepšeg okruženja i očuvanja i zaštite životne sredine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend