Lokalne vesti

Radni vikend na selu

Crveni krst Požarevac je u saradnji sa OŠ "Miloš Savić" iz Lučice i Patronažnom službom Doma zdravlja, u Osnovnoj školi u Lučici realizovao akciju "Radni vikend na selu".

Meštanima ovog sela je vršena provera zdrastvenog stanja, merenja krvnog pritiska i nivoa šećera.

Takođe su učenicima Osnovne škole „Miloš Savić“ podeljena Uverenja o završenom kursu iz Prve pomoći u okviru projekta “ Obuka iz prve pomoći za učenike osnovnih i srednjih škola“ koji realizuje Crveni krst Požarevac u saradnji sa gradom.

Najbolji učenici će predstavljati svoju školu na Gradskom takmičenju iz Prve pomoći koje će se održati u kampu Crvenog krsta Požarevac na Tulbi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend