Lokalne vesti

Radno vreme tokom praznika

Povodom Dana državnosti koji se ove godine obeležava od 15. do 17. februara, državne službe, banke i vrtići neće raditi u ponedeljak 17. februara.

Školarcima je raspust produžen u cilju prevencije širenja gripa, pa će se oni umesto 18. u školske klupe vratiti 24. februara.

Tokom predstojećeg praznika, pojedine službe i ustanove radiće po izmenjenom radnom vremenu.

Glavna Pošta u Požarevcu dežuraće u subotu i ponedeljak, 15. i 17. februara.

Parking se neće naplaćivati na opštim parkiralištima 15. i 17. februara. Takođe,i posebna parkirališta „Pijaca“ , „Načelstvo“ i „Dom omladine“ biće oslobođeni naplate od petka 14. februara od 22 časa do utorka 18. februara do 6 časova. 

Organizovano je dežurstvo pedijatrije, lekara opšte prakse i medicine rada.

U vreme praznika organizuju dežustva od 7- 13 sati, a sve pacijente koji se jave nakon toga preuzeće Služba za hitnu medicinsku pomoć.

U ogranku Kostolac organizovana su dežurstva od 14. februara od 20,30 do utorka 18. februara do 7 časova.

Služba za laboratorijsku dijagnostiku u navedenom periodu radiće od 8 do 12 časova.

Centralna apoteka u vreme praznika radiće po redovnom radnom vremenu od 7 do 22 časa, sa redovnim noćnim dežurstvima. Takođe, u subotu i ponedeljak od 8 do 14 časova dežuraće i ostale apoteke u gradu koje pripadaju Apotekarskoj ustanovi Požarevac.

Veći marketi u gradu radiće po redovnom radnom vremenu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend