Lokalne vesti

Radovi EPS Distribucije

EPS Distribucija obaveštava potrošače da će se u periodu od 12. do 16. avgusta obavljati radovi na elektromreži.

U ponedeljak 12. avgusta zbog radova na dalekovodu od 9 do 14 časova bez električne energije biće naselja Tabanovac, Burovac i Krvije.

U utorak 13. avgusta zbog radova na dalekovodu od 8:30 do 13:30 časova bez struje biće naselje Požeženo.

U sredu će se u naselju Kusiće obavljati radovi na dalekovodu. Potrošači u ovom naselju će bez električne energije biti 8:30 do 13:30 časova. Takoće u sredu 14. avugsta zbog radova na trafo stanici od 9 do 14 časova bez struje biće naselje Vlaški do.

U četrvtak 15. avgusta od 8:30 do 13:30 zbog radova na dalekovodu bez električne energije ostaće deo naselja Beli Bagrem kod trafo stanice „KAMP“.

U petak 16. avgusta zbog rekonstrukcoije niskonaponske mreže od 8:30 do 13:30 časova bez električne energije ostaće deo naselja Kalinovčić.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend