Lokalne vesti

Radovi na balon hali gotovi do kraja godine, rekonstrukcija Hale sportova kasni zbog izvođača radova

Radovi na izgradnji Balon hale napreduju i očekuje se da budu završeni do kraja godina, dok radovi na rekonstrukciji Hale Sportova kasne zbog izvođača radova.

Nenad Mitić, v.d. direktor Kultruno – Sportskog centra Požarevac kaže da radovi na rekonstrukciji Hale sportova kasne zbog izvođača radova.

„Što se tiče rekonstrukcije same hale tu se malo stoji. Trenutno na rekonstrukciji radi mali broj radnika i nadam se, dolaskom lošeg vremena, da će izvođač radova poslati dodatne radnike kako bi ubrzali rekonstukciju. Za sada je već prošlo 30 dana od kada su radovi na rekonstrukciji zvanično počeli. Izvođač je postavio skele, odrađen je jedan deo spuštenog plafona i skinut jedan deo sedišta iz velike sale. Mi smo prilagodili naše programe po izvođačima radova, nismo dozvolili da se skidaju sva sedišta sa tribina u velikoj hali. Čekamo da se prvo nameste nova sedišta sa mesta gde su stara skinuta. Po postavljanju novih sedišta bi krenuli u dalju realizaciju zamena sedišta„ naglasio je Mitić.

Izvođač radova koji je dobio posao na javnoj nabavci na rekonstukciji Hale sportova je „Jović gradnja“ iz Požarevca.

Nenad Mitić kaže da se radovi na balon hali odvijaju po planu.

„Završetak radova na balon hali očekujemo do kraja godine eventualno početak sledeće godine. Kraj radova zavisi od javne nabavke za podlogu, veštačka trava, koja će se postaviti u samoj hali.  Trenutno se radi na infrastrukturi. Biće postavljane i unutrašnje instalacije vode i struje. Balon je planiran sa svlačionicama koje će biti opremljene tuševima. Balon hala imaće i toalete.“ rekao je Mitić.

U Balon hali za grejanje svlačionica biće korišćene usluge toplifikacije. Planirano je da se hala na toplifikacionu mrežu priključi iz Dalmatinske ulice. Altrenativno grejanje biće kaloriferima, a grejanje same hale biće na plin.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend