Lokalne vesti

Radovi na konaku Manastira „Trška Crkva“

Radovi na adaptaciji verskih objekata ubrajaju se u jedne od prioritetnih, a trenutno se izvode na Parohijskom Domu u Manastiru Trška crkva.

Obavlja se zamena na prozora i vrata na manastirskom konaku, a radove je obišao Dušan Milosavljević, pomoćnik predsednika opštine Žagubica.

Nebojiša Đokić, sveštenik u manastiru Trška, zahvalio je rukovodstvu opštine i prvenstveno predsedniku Safetu Pavloviću na razumevanju, pomoći i podršci za navedene radove i posebno istakao da će vernici imati lepše mesto za okupljanje nakon liturgije i da će sam objekat svakako dobiti funkcionalniji izgled.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend