Lokalne vesti

Radovi na stolariji u vrtićima

Demontažu stare i ugradnju nove stolarije u vrtićima “Bubamara” i “Poletarac” radiće zajedno preduzeća “Partenon” iz Požarevca i “Total profil” iz Salakovca.

Predškolska ustanova “Ljubica Vrebalov” izabrala je, preko javne nabavke, preduzeće koje će raditi na demontaži stare i ugradnje nove stolarije u pojedinim vrtićima. Nosilac poslova na zameni stolarije u vrtićima je „Partenon“ iz Požarevca. 

Za vrtić “Poletarac” u planu je demontaža spoljnih prozora, portala, svetlarnika i ulaznih vrata i izrada novih kao bojenje spoljne fasade, zidova i plafona. Radovi u vrtiću „Poletarac“ nisu bili u planu javnih nabavki za ovu godinu.

U vrtiću “Bubamara” planira se demontaža spoljnih prozora, svetlarnika i ulaznih vrata, te postavljanje novih. Radovi se izvode zbog dotrajalosti stolarije, a mnogi prozori nisu u funkciji.

Procenjena vrednost javne nabavke bila je blizu 3,4 miliona dinara bez PDV-a, a ugovor sa preduzećem “Partenon” potpisan je na iznos od skoro 2,9 miliona dinara bez PDV-a.

Na javnu nabavku javila su se dva ponuđača. Jedna ponuda je bila neprihvatljiva jer nije dostavljeno sredstvo obezbeđenja odnosno bankarska garancija sa iznosom ne manjim od 10% od ukupne vrednosti sa klauzulom: bezuslovna i plativa na prvi poziv.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend