Lokalne vesti

Radovi u Kosančićevoj

Počela je sanacija kolovoza u delu Kosančićeve ulice, nakon postavljanja kišne kanalizacije.

Radovi na postavljanju 230 metara kanalizacije koji su počeli 11.jula trebalo je da budu završeni za 10 radnih dana, ali su prolongirani iz, kako kažu u Vodovodu, objektivnih razloga.

Inače, problem je bio projekat koji je urađen bez uslova javnih preduzeća, odnosno planova postojećih instalacija. Dodatni razlog za kašnjenje bilo su nepovoljne vremenske prilike zbog kojih su radnici radili skraćeno.

Narednih dana oštećeni kolovoz biće zakrpljen, a kako nezvanično saznajemo, sledeće godine ulica će biti asfaltirana.

U Vodovodu kažu da će nakon donošenja Generalnog plana kišne kanalizacije koji je završen ove godine biti stvoreni preduslovi da se na kvalitetan način reši problem odvođenja površinskih voda iz grada.

U Požarevcu je samo 20 kilometara kišne kanalizacije. Prilikom obilnih padavina dolazi do izlivanja i plavljenja ulica u gradu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend