Lokalne vesti

Raspisan javni poziv za finansiranje projekata sportske infrastrukture

Ministarstvo omladine i sporta je i ove godine raspisalo javne pozive za dostavljanje predloga projekata, odnosno programa u oblasti sportske infrastrukture na celoj teritoriji Srbije, koji će se finansirati u narednoj 2019. godini.

Javni pozivi su usmereni na završetak izgradnje sportskih objekata; izgradnju, opremanje i održavanje sportskih objekata i prilagođavanje postojećih sportskih objekata potrebama osoba sa invaliditetom.

U navedenim javnim pozivima definisani su uslovi koje mora da ispunjava projekat za ravnopravno učešće u konkursu i propisan je sadržaj neophodne dokumentacije. Krajnji rok za dostavu dokumentacije je 7. septembar 2018. godine. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend