Lokalne vesti

Raspisan konkurs za realizaciju Lokalnog akcionog plana za mlade

Gradsko veće Požarevac raspisalo je konkurs za realizaciju Lokalnog akcionog plana za mlade u 2018. godini.

Za realizaciju Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Požarevca za period 2017-2020. godine, obezbeđena su sredstva Odlukom o budžetu Grada Požarevca za 2018. godinu  u ukupnom iznosu od 3 500 000dinara.

Opšti cilj konkursa utvrđen je u skladu sa Lokalnom akcionom planu za mlade Grada Požarevca za period 2017-2020. godine u oblastima: Obrazovanje, vaspitanje i obuka mladih; Kultura i kreativnost mladih; Zapošljavanje i preduzetništvo mladih; Socijalna uključenost mladih; Informisanost mladih; Aktivizam i aktivno učešće mladih; Zdravlje mladih; Bezbednost mladih; Mladi, zaštita životne sredine i održivi razvoj.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend