Lokalne vesti

Raspored bogosluženja za predstojeće Božićne praznike

Za predstojeće Božićne praznike u Požarevcu će se obaviti Osvećenje i paljenje Badnjaka u dve crkve.

Prema programu za 6. januar u Sabornoj crkvi u Požarevcu od 8h obaviće se jutrenje, dok će se Sveta Arhijerjska Liturgija biti od 9h. Za 16:30 planirano je Osvećenje Badnjaka i Bdenje. Za sam dan Božića u ponedeljak 7. januara Sveta Arhijerejska Liturgija je planirana za 8h, dok je večernje Bogosluženje planirano od 18h.

U Crkvi Svete Petke u naselju Busije na samo Badnje veče, Osvećenje i paljenje Badnjaka planirano je za 17h, dok Sveta Arhijerejska Liturgija planirana za Božić u ponedeljak 7. januara od 9h.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend