Lokalne vesti

Rasturali narkotike

Policija je privela dvojicu ljudi zbog sumnje da su rasturali narkotike po Kostolcu i okolini.

Požarevačka policija je, nakon dobro isplanirane akcije, lišila slobode, odredila zadržavanje i podnela krivične prijave protiv Saše N. (33) iz Kostolca i Marjana B.(36) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni su osumnjičeni da su duži vremenski period rasturali narkotike u Kostolcu i okolnim mestima, navodi se u saopštenju policije u Požarevcu.

Policija je 18. juna u ranim jutarnjim časovima, u Kostolcu, na ulici zaustavila motorno vozilo i lišila slobode  Marjana B., kod koga je pronašla manju količinu narkotika i veću količinu novca, za koji postoje osnovi sumnje da potiče od prodaje narkotika, a zatim izvršenim pretresom u kući Saše N. u Kostolcu, u ormanu pronašla 66 paketića marihuane, oko 1,096 grama, upakovanih i namenjenih za dalju prodaju,  4 kesice sa oko 80grama heroina i dve vagice za merenje.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji Višeg suda u Požarevcu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend