Lokalne vesti

Rebalansom povećanje zarada za 21 odsto

U predloženom rebalansu plana i programa Parking servisa smanjuje se obim planiranih investicija u ovoj godini za 1.750.000 dinara, a zarade za 44 zaposlena uvećavaju u proseku za 21 odsto povećanjem vrednosti radnog časa.

Odeljenje za privredu i finansije se izjasnilo da je predloženi rebalans u skladu sa posebnim kolektivnim ugovorom za komunalna javna preduzeća.  Ukoliko se usvoji na gradskom veću, najniža neto zarada će iznositi 28.500, a najviša oko 72.700 dinara.

Direktor Slavko Živković rekao nam je da i sa povećanjem vrednost radnog časa još uvek niža od one koju je utvrio Socijalno ekonomski savet Republike Srbije.

Gradsko veće u Požarevcu sutra će razmatrati predlog rebalansa  za 2010.godinu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend