Lokalne vesti

Rekonstruisana fiskulturna sala u Tehničkoj školi u Kostolcu

U Tehničkoj školi „Nikola Tesla“ u Kostolcu renovirana je fiskulturna sala sredstvima koje je obezbedio grad Požarevac, a danas je puštena u funkciju.

Prema rečima direktora škole, Gorana Nestorovića, grad Požarevac je za školu obezbedio kapitalne investicije, za automatsku dojavu požara 2.330.000 dinara, za panelna vrata u školskoj radionici 500.000 i za pod u fiskulturnoj Sali 2.280.000 dinara.

Gradonačelnik Bane Spasović je rekao da pored sredstava koje je grad obezbedio i sama škola je svojim sredstvima uradila brojne izmene.

„U narednoj budžetskoj godini obezbedićemo sredstva kako bi se uradila izolacija na školi i time će oko 80 odsto objekta biti rekonstruisano“, istakao je Spasović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend