Lokalne vesti

Rekonstrukcija niskonaponske mreže u naselju Stamnička Reka

Saša Živojinović pomoćnik predsednika opštine Petrovac na Mlavi, Boban Špirić šef poslovnice JP EPS Petrovac na Mlavi i predsednik mesne zajednice Jovan Radojković obišli su rekonstrukciju niskonaponske mreže u naselju Stamnička Reka.

Rekonstrukcija je započeta u ponedeljak 8. decembra u dužini od 800 metara.

Pomoćnik predsednika opštine Saša Živojinović je izjavio da je situacija sa niskonaponskoj mreži u ovom naselju bila izuzetno loša i da je ovo samo prvi deo radova na rekonstrukciji iste. Najavio je sledeću godinu kao kapitalnu u vidu ulaganja i osavremenjavanja elektro mreže na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend