Lokalne vesti

Remonti od marta

Remont rudarske mehanizacije, jedan od najznačajnijih poslova na Površinskom kopu „Drmno“, počeće već u prvim danima marta na četvrtom jalovinskom sistemu. Izvesno je da će ove godine biti dosta posla na održavanju mašina, ali je sve to u skladu sa visokim proizvodnim planovima.

Dragoslav Slavković, direktor kopa „Drmno“, kaže da je plan remontnih aktivnosti na jalovinskim rudarskim sistemima podložan promenama zbog tehničko-tehnološke situacije na kopu i dinamike pristizanja neophodnih delova. U aprilu počinje remont drugog jalovinskog sistema. Za jun je planiran remont rudarske mehanizacije, koja je angažovana na iskopavanju uglja, i ovaj termin je fiksiran.

Peti jalovinski sistem planom je predviđeno da uđe u remont u avgustu, a nakon toga sledi remont trećeg jalovinskog sistema. Novi, šesti rudarski sistem biće u zastoju od 15 dana tokom oktobra.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend