Lokalne vesti

Restrikcije vode u najavi

Gradonačelnik Požarevca najavio je restrikcije u sanbdevanju vodom ukoliko se narednih dana ne smanji potrošnja.

Miomir Ilić danas je ponovio apel da se voda iz gradske mreže koristi racionalno. On je rekao da izvorište ne može da podnese ovako veliku potrošnju i da visinski delovi Požarevca zbog toga često ostaju bez vode.

Ilić je upozorio da će se, ukoliko ne bude smanjena potrošnja, preći na restrikcije u isporuci po zonama u gradu.Plan restrikcija već je u izradi, a građani će o tome biti obavešteni narednih dana rekao je on.

U gradu su za sada postavljene dve cisterne sa pijaćom vodom. Jedna je na gradskom brdu, a druga kruži centrom grada. U gradskoj upravi kažu da za sada nema potrebe za angažovanjem dodatnih cisterni.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend