Lokalne vesti

Restrikcije vode

Opštinsko veće Golupca donelo je odluku o štednji vode tokom letnjih meseci, kada se očekuju visoke temperature.

Ovom odlukom zabranjuje se korišćenje pijaće vode za zalivanje bašti, polivanje pločnika, pranja auta i punjenje bazena, pranje ulica i prskanje parkova i travnjaka, piše list Danas. Zabrana se odnosi se na vodu iz vodovoda kojima gazduje komunalno javno preduzeće „Vodovod“ i mesne zajednice na području opštine Golubac.

Podsećamo da su ranije, početkom maja, uvedene restrikcija do 1.oktobra na području sela Dobra koje se nalazi na području ove opštine, ali i da je nekoliko naselja u prethodnom periodu imalo problema sa neispravnom  vodom za piće iz lokalnih vodovoda.  

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend