Lokalne vesti

Sa transparentima bili ispred skupštine

Protest "Protiv otmičara države" održan je u Požarevcu juče u večernjim časovima. U jednom trenutku kolona se zaustavila ispred glavnog ulaza u gradsku upravu gde je razvijen transparent "Odbrana i poslednji dani".

Ispred skupštine se je jedna od učesnica protesta Suzana Goranović obratila okupljenima i zapitala „ko danas u Požarevcu čuva ustavni poredak i ko vozi decu u školu?“

Na samom početku protesta je pričao i Požarevljanin Darko Milošević koji je pozvao sugrađane da svoje zahteve zbog kojih izražavaju nezadovoljstvo istaknu na transparentima.

Okupio se, do sada, najmanji broj ljudi. Njih oko stotinu. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend