Lokalne vesti

Sajam cveća u Požarevcu

U Požarevcu se 11. i 12. maja održava 12. po redu „Sajam cveća“. Za razliku od predhodnih godina, kada se sajam održavao u centru grada, ovogodišnji sajam je postavljen na parkinizima kod „Načelstva“ i „Centra za kulturu“.

Na ovogodišnji festival se prijavilo preko 100 izlagača iz cele Srbije. Festival je otvorio Dejan Krstić, član gradskog veća zadužen za kulturu koji je istakao da je ova manifestacije jedna od najlepših koji Grad Požarevac ima. Jelena Vukazić, direktorka Tursitičke organizacije Grada Požarevca zahvalila se svim izlagačima i gostima Sajma cveća što su imali razumevanja za promenu lokacije ove manifestacije i što su pomogli Turističkoj organizaciji u samoj pripremi festivala. Posle otvaranja Sajma cveća u zabavnom programu nastupila su deca iz Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“

Na 12. Sajmu cveća dodeliće se nagrade u 3 kategorije. Stručni žiri odlučivaće o kvalitetu sadnog materijala, najlepšem uredjenom štandu dok će Poljoprivredna škola iz Požarevca imati svoje interno takmičenje u izradi cvetnih aražmana.

Stručni žiri činiće profesori sa Šumarskog fakulteta iz Beograda i Poljoprivredne škole iz Požarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend