Lokalne vesti

Sajam visokog obrazovanja

Šesti sajam visokog obrazovanja održava se u Požarevačkoj gimnaziji. Cilj manifestacije je da se učenici, a prvenstveno učenici završnog razreda upoznaju sa mogućnostima svog daljeg obrazovanja, rekla je za Boom 93 Danijela Žukovska, direktorka Požarevačke gimnazije.

Ona je istakla da su ovim povodom danas gosti Požarevačke gimnazije, predstavnici fakulteta i visokoškolskih ustanova iz cele Srbije.

Fakulteti i visokoškolske ustanove su izabrani na osnovu interesovanja učenika koji su oni početkom godine iskazali.

“Napravili smo listu fakulteta koji predstavljaju njihovu neku prvu ili drugu želju u daljem opredeljivanju, ali i neke po sopstvenom nahođenju i neke koji su sami želeli da dođu i predstave svoje programe”, rekla je Žukovska.

Dvadeset fakulteta danas predstavlja svoje programe i uslove studiranja, kao i sve onošto bi učenike interesovalo. Osim štandova koji su postavljani u svečanoj sali, jedan broj fakulteta održaće prezentacije i u učionicama gde će detaljno predstaviti sve ono što se učenicima nudi.

Ovu manifestaciju organizuje tim za profesionalni razvoj učenika.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend