Lokalne vesti

„Saksofonijada“ u Suvom Dolu

Meštani Suvog Dola i ove godine, tradicionalno, 5. put biće domaćini „Homoljske Saksofonijade“, muzičke manifestacije koja se ubraja u red najlepših i najposećenijih manifestacija ovog kraja.

U ime organizatora, Vladan Lazić, direktor Turističke organizacije opštine Žagubica, pozvao je sve ljubitelje dobrog zvuka na saksofonu da u sredu, 17. jula, od 18 časova, svojim prisustvom uveličaju ovu muzičku manifestaciju.

Organizator manifestacije je Turistička organizacije opštine Žagubica,  generalni pokrovitelj manifestacije je opština Žagubica.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend