Lokalne vesti

Samoubistvo na pruzi

Muškarac star 41 godinu poginuo je u ponedeljak kad ga je udario voz koji je saobraćao na relaciji Požarevac - Smederevo, a prema rečima očevidaca, on je stajao na koloseku dok mu je voz dolazio u susret.

Dejan S. (41) poginuo je oko 10 časova kod naselja Buline Vode na periferiji Smedereva.

Istražni sudija Marko Jocić kazao je agenciji Beta da su mu svedoci rekli da je Dejan S. sve vreme stajao na pruzi dok se voz približavao i da nije hteo da se pomeri.

Jocić je naveo da se iz toga može zaključiti da je Dejan S. izvršio samoubistvo. Istražni sudija je dodao da su džepovi žrtve bili puni bromazepama.

Svedoci su naveli da su obratili pažnju na to što se dešava na pruzi pošto je mašinovođa dugo držao uključenu sirenu.

Dejan S. rođen je u Smederevu, a živeo je u Miloševcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend