Lokalne vesti

Sanacija kolovoza sledeće nedelje

Radovi na sanaciji oštećenja na kolovozima "kreću" početkom sledeće sedmice, kaže za Boom93 zamenik direktora Direkcije za izgradnju Grada Požarevca, Miodrag Stojković.

Stojković kaže da nema velikih oštećenja i da se radovi na sanaciji u Požarevcu i Kostolcu mogu završiti za dva do tri dana. Medju prioritetima u Požarevcu su ulice Dalmatinska i Koste Abraševića, a u Kostolcu put ka Petki.

Za redovno letnje održavanje predvidjeno je oko 30 miliona dinara, a s obzirom na to da nema mnogo oštećenja, Stojković se nada da će tu biti novca i za presvlačenje na pristupnim putevima i ulicama u gradu. Skoro sve mesne zajednice biće obuhvaćene ovim radovima, kaže Stojković.

U Požarevcu je u planu presvlačenje ulice Koste Abraševića, ali je potrebno prvo uraditi kišni kolektor kroz tu i ulicu Knez Milošev Venac (od Čede Vasovića do autobuske stanice), posao za koji prošle godine nije uspela javna nabavka i predstoji njeno ponavljanje. U planu su i radovi na potezu prema bolnici i u Suvoborskoj ulici u centru grada.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend