Lokalne vesti

Saobraćajna nesreća kod Golupca

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ataru sela Dušmanić kod Golupca, poginula je Dragica Dinić (73) iz ovog sela.

Do nesreće je došlo kada se prevrnuo traktor koji je vozio Verko Dinić (74), suprug nastradale žene. Pri povratku sa njive, Dragica je sedela na prikolici punoj kukuruza. 

U jednom trenutku, njen suprug izgubio je kontrolu nad volanom, pa je traktor naglo ubrzao. To je izazvalo prevrtanje, usled kojeg se Dragica našla pod prikolicom i na mestu preminula.

Uskoro je stigla Hitna pomoć, ali ekipa je mogla samo da konstatuje njenu smrt. Protiv njenog supruga nije određen pritvor, već će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend