Lokalne vesti

Saobraćajna nesreća u centru grada

U ponedeljak, 24. oktobra oko 18h dogodila se saobraćajna nesreća u centru Požarevca, kada je vozač pod dejstvom alkohola razbio staklo na sportkoj radnji.

Nesreća se dogodila kada je osumnjičeni, Bojan D. (1985.) koji je pod dejstvom alkohola (1,82 promila) upravljao vozilom marke Opel kadet i više puta prolazio kroz kružni tok bez menjanja smera kretanja, u jednom trenutku izgubio je kontrolu nad automobilom i udario u vozilo marke Zastava, koje se uključilo u kružni tok iz Lenjinove ulice, oborio saobraćajni znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje i udario u stakleni izlog prodavnice „Sport city" na Kružnom toku.

Osumnjičeni je ostavio vozilo i pobegao sa lica mesta.

Policija je vlasnika automobila pronašla u porodičnoj kući i odredila mu zadržavanje zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Protiv osumnjičenog policija će podneti krivičnu prijavu na osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja.

U nesreći nije bilo povređenih, a visina materijalne štete biće naknadno utvrđena. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend