Lokalne vesti

Savez za Srbiju u Požarevcu pozvao na bojkot izbora

Savez za Srbiju u Požarevcu ocenio je da sagledavajući situaciju u zemlji i gradu, ne postoje uslovi za fer i poštene izbore.

Da bi građani mogli slobodno da biraju, oni moraju da znaju istinu o svakom segmentu života. U Srbiji se građanima 8 godina, putem najvećeg broja medija servira isključivo laž. Oni ne znaju šta je istina, i samim tim ne mogu da biraju, navodi se u saopštenju koje potpisuju Narodna stranka, Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde i Srpski pokret Dveri.

U dopisu medijima se navodi i da je 1.februara zvanično započela kampanja bojkota predstojećih izbora, nakon kojih će se borba za demokratske institucije nastaviti legitimnim sredstvima građanske borbe.

Stranke saveza za Srbiju objavile su bojkot lokalnih i parlamentarnih izbora u Požarevcu i pozvale slobodnoumne građane i organizacije da im se pridruže.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend