Lokalne vesti

Saznaj o životu

U svečanoj Sali uprave grada Požarevca predstavaljen je projekat „Saznaj o životu“ u okviru IPA prekograničnog programa saradnje Rumunija – Srbija.

Projekat realizuje nevladina organizacija „Kokoro" iz Bora u partnerstvu sa Mircea Eliade Theoretical High School Rešica, Omladinom JAZAS-a Požarevac i Traian Vuia Eliade Theoretical High School Rešica koji organizuju Trening za obuku vršnjačkih edukatora „Prevencija droga" u Požarevcu.

Vukica Vasić, zamenica gradonačelnika Požarevca kaže da je vrednost celokupnog pojekta 98 000 evra, a da je grad podržao projekat sa 500 000 dinara.

Projekat „Saznaj o životu" traje godinu dana i bavi se edukacijom srednjoškolaca i osnovaca na temu zdravih stilova života.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend