Lokalne vesti

Sedmi “Orfej na Dunavu” 9. i 10. avgusta

Tradicionalni međunarodni susreti pesnika "Orfej na Dunavu", sedmi po redu biće održani 9. i 10. avgusta.

Organizatori susreta su Klub ljubitelja knjige “Majdan” iz Kostolca i Centar za kulturu Kostolac.

Prvog dana susreta biće potpisan Protokol o saradnji “Salona kulture kreativnih vizija” iz Tunisa i Kluba ljubitelja knjige “Majdan”, nakon čega će biti organizovana promocija Zbornika poezije pesnika iz Tunisa i Srbije.

Drugi dan je rezervisan za centralni događaj u Domusu Arheološkog nalazišta Viminacijum, kada će sami susreti biti otvoreni, dodeljene nagrade i priznanja, a biće organizovan i obilazak Viminacijuma.

Nakon toga sledi kazivanje stigova na Dunavu u motelu “Dunavski dragulj”, a od 19 časova u pozorišnoj sali Doma kulture u Kostolcu, biće organizovana promocija Zbornika ljubavne poezije uz učešće KUD-a “Kostolac”.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend