Lokalne vesti

Školski pribor za decu korisnike Narodne kuhinje

Crveni krst Požarevac je i ove godine podelio školski pribor deci koja koriste usluge Narodne kuhinje.

Milutin Avramović, predsednik Crvenog krsta Požarevac je rekao da se školski pribor deli učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola. Avramović je rekao da je školski pribor obezbedio Grad Požarevac kroz projekat „Nije pomoć dati nego osnažiti“.

„Ove godine podelili smo 145 škoskih pribora. Oni su dobili rančeve, sveske, pribor za crtanje i pisanje, blokove i ono osnovno što svake godine dobijaju. U domu Crvenog krsta podelili smo 60 paketa, dok će deca korisnici Narodne kuhinje u Kostolcu naknadno dobiti“ rekao je Avramović.

Projekat „Nije pomoć dati nego osnažiti“ realizuje Crveni krst Požarevac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend