Lokalne vesti

Skupština o kupovini zgrade

Skupština Požarevca najavljena je za 5.maj. Odbornici bi tada trebalo da razmatraju i mogućnost kupovine zgrade kluba Vojske Srbije.

Republička uprava javnih prihoda je procenila da ovaj objekat vredi 2,4 miliona evra, ali se grad ne slaže sa takvom procenom, kaže gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

Gradonačelnik kaže da je realna cena objekta između 500 hiljada i milion evra, s obzirom da je zgrada u lošem stanju. Realnu cenu bi trebalo da pokaže predračun potrebnih radova na rekonstrukicji.

Milosavljević je naveo da će konačnu reč da li će grad ući u kupovinu dati skupština grada koja bi mogla da se izjasni o mogućnosti da se obezbedi i određen broj stambenih jedinica za pripadnike vojske.

Ukupne potrebe ministarstva u Požarevcu su 140 stanova.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend