Lokalne vesti

Slobodan Šijan gost biblioteke

Režiser Slobodan Šijan biće večeras gost Narodne biblioteke „Ilija M.Petrović“ u Požarevcu.

Slikar, filmski reditelj, scenarista i filmski  kritičar predstaviće svoju novu knjigu "Filmski letak", koja sadrži  43 filmska letka u kojima autor "eksperimentiše sa filmskim izrazom i načinom mišljenja". Knjiga je objavljena u izdanju Službenog glasnika i predstavlja nešto poput priručnika „uradi sam", kaže direktor biblioteke Beba Stanković.

Kada o toj knjizi razmišljam ili govorim volim da kažem da je ona napravljena knjiga a ne napisana i svako ko je bude imao u rukama znaće zašto to kažem. Vrlo netipična i vrlo interesantna i drugačija od svega žto sam do sada imala prilike da vidim.

Promociju knjige prati i istoimena prodajna izložba Šijanovih originalnih signiranih grafičkih listova. Druženje sa umetnikom pocinje u 19 sati u sali Narodne biblioteke.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend