Lokalne vesti

Smanjena vidljivost

Na putevima u Požarevcu i okolini smanjena je vidljivost na 50 do 100m, zbog sumaglice i magle.

Iz AMSS poručuju da u uslovima smanjene vidljivosti vozači opreznije voze i da posebno obrate pažnju na nadvožnjake i puteve preko planinskih prevoja.

Na R-256 regionalom putu, deonica Golubac – Turija (m-24), kod Manastira Tumane, oštećena je jedna saobraćajna traka i neupotrebljiva je za saobraćaj u dužini od 200 m. Saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na magistralnom putu M-2 na deonici Kučevo – Majdanpek mogući su odroni, pri čemu je potrebno obratiti veću pažnju na odrone na putu.

Na auto-putu Beograd – Niš zatvorena je petlja "Smederevo", a alternativa je petlja "Požarevac".

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend