Lokalne vesti

Smederevac na padobranskom prvenstvu u SAD

Padobranac iz Smedereva Aleksandar Cvetković (31) jedini je predstavnik Srbije na međunarodnom padobranskom šampionatu koji u petak počinje u SAD.

Cvetković je 29. padobranac na svetskoj rang listi, a na najvećoj svetskoj smotri padobranstva u Dubaiju prošle godine postigao je najbolji rezultat od svih srpskih reprezentativaca kada se plasirao u finale u disciplini skakanja u metu.

 Na takmičenju kod grada Sakramenta u Kaliforniji učestvovaće deset timova iz SAD, Kanade, Brazila, Danske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Urugvaja i Čilea.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend