Lokalne vesti

Smederevo: Ubuduće o svemu odlučuje gradski odbor SNS-a

Gradonačelnica Smedereva, Jasna Avramović, više nijednu važnu odluku za grad neće moći da donosi bez saglasnosti Gradskog odbora Srpske napredne stranke, piše „Politika", a prenosi Pressek.

Ova odluka doneta je u ponedeljak uveče, na sastanku vrha smederevskih naprednjaka, kome su prisustvovali predsednik i potpredsednik Izvršnog odbora SNS, Darko Glišić i Branko Malović, koji je i koordinator te stranke za Podunavski okrug.

Ukratko, to znači da Jasna Avramović do daljeg ostaje na čelnoj gradskoj poziciji, ali više neće sama moći da kadrira, postavlja i smenjuje direktore i druge organe, pa ni da priprema skupštinske odluke i odlučuje o dnevnom redu lokalnog parlamenta, navode izvori „Politike”.

Za sve to, ali i mnoge druge odluke, moraće da traži odobrenje povereništva Gradskog odbora na čijem je čelu baš ona bila pune četiri godine.

Naime, u ponedeljak uveče održan je sastanak članova SNS-a u Smederevu, kojim je predsedavao predsednik izvršnog odbora ove stranke Darko Glišić. Iako je sastanak bio zatvoren za javnost, procurile su informacije da će o svemu ubuduće odlučivati gradski odbor.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend